Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

tisdag 2 juli 2013

Min nya bil

Här kommer en helt fantastisk nyhet! Jag har köpt en ny bil! Woohoo! Och jag älskar den mer än alla andra bilar i hela världen!
 
För två veckor sen gick jag in på blocket för att fördriva tiden och då såg jag den här skönheten på förstasidan och kollade in annonsen. Den verkade vara to good to be true. Kollade lite annonser med liknande bilar och den var till ett väldigt bra pris och med bra status och detaljer. Så jag mailade säljaren och fick komma och provköra bilen. Jag älskade den. Helt underbar!
 
Fixade lite cash och sen var jag och hämtade den i torsdags.
Jag är nu STOLT ägare till en Volvo V70!
 
Här ser ni lite bilder på pärlan.
 
 

 
Visst är den helt underbar?!

1 kommentar:

  1. Verkligen jättefin! Jag och Alice måste få provåka den!

    Jag trodde att du hade köpt den på bilfirman! Trodde det var den där bilen du pratade om förut.
    Så skönt att du är av med skitforden nu och har en RIKTIG bil!

    SvaraRadera