Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

söndag 15 januari 2012

Pengarna försvinner så fort

Jag önskar att jag hade ett pengaträd!
I fredags fick jag min första lön och den sög verkligen prutt den här månaden. Jag gick runt och trodde att jag skulle få en kick-ass lön för det kändes som jag hade jobbat mycket och flera dubbel lön dagar men så var inte fallet. Jag fick en prutt lön.
Och när man får en prutt lön blir man genast stressad för pengarna rinner bort så jäkla fort. Jag fattar knappt var dom tar vägen. Idag betalade jag min telefonräkning och statoilräkningen. Statoil var uppe i 2300 spänn....hur många gånger har vi tankat egentligen?
Jag har några räkningar kvar men det jag blir nervös över är dom som går på autogiro för jag har egentligen inte någon koll hur mycket som dras i slutet av månaden. Hundarna är 400 tror jag och gymmet är 250 sen är det försäkring på bilen och lånet som dras också men jag vet inte hur mycket det är. Skäms Elin! Det måste jag ta reda på!
Det blir att hålla i slantarna den här månaden. Hårt! Som tur är får jag en till lön den 25 så jag överlever nog men jag hatar att vara stressad över pengar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar