Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

torsdag 29 januari 2009

Dumma Bil










Jag och Jimmy åkte in till stan för att hämta våran lilla bil som har varit på fixeriet. Dock kändes det som att dom inte gjort ett piss på ett helt dygn. Bara konstaterat vad den hade för fel, vad det kostar att laga dom och vad det kostar att få reda på vad den har för fel och hur mycket det kostar att laga felen. Jävla nötter som jobbar i bilindustrin. Dom borde skjutas. Allt dom gör är att ta betalt och fixar problemen lite halvdant så dom snart går sönder igen och måste komma tillbaka. Bilar är sjukt dyra och jävligt onödigt dyra att laga om nånting händer. Vem bestämde det? Inte då jag. Det var nått jäkla smartarsle som tyckte att en skrothög som förstör vår planet är mycket värd.

När jag köper egen bil ska den då fan inte gå sönder och gör den det kommer jag strypa nån. Näää så klart jag inte kommer göra. Jag ska ju bli rik och berömd.

Cyaz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar