Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

fredag 23 januari 2009

Movie Night

Äntligen hemma från jobbet! Det var rätt lugnt ikväll men nog fan är man trött ändå.
Nu ska jag slå ner mig framför TVn och starta en film. Jag ska se Harry Potter 4! En del av er undrar säkert varför och svaret är enkelt när ni ser den här bilden:






Mmmmmhhhmmmm!!!! Cedric Diggory = Robert Pattinson = Edward Cullen = Super Hot! Jag vet att många säkert tycker likadant men jag kan inte låta bli att nämna att han är riktigt jävla snygg den här killen. Suck o stön. Sist jag tyckte så här var Anakin i Star Wars 2 och 3. Tur för mig att jag har Harry Potter 4. Hehe!

Have a Nice Movie Night!

Cyaz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar