Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

måndag 2 december 2013

Natt aktiviteter

En väldigt jobbig sak med att vara inställd på nattdygn är att man blir så himla uttråkad när man är ledig. Är man uppe under dagtid så kan man åka och handla eller åka och träna eller umgås med folk men när jag nu vaknat 15:30 så hinner man inte med speciellt mycket och efter kl 22 börjar man bli rastlös och då stänger allt utom Statoil och McDonalds. Kan ju inte sitta där och hänga så jag försöker roa mig själv hemma.
Som tur är så är Jimmy hemma och sitter vaken precis som jag så jag har inte dött av tristess riktigt ännu. Men det är nära. Han sitter och spelar det fantastiska spelet Skyrim och jag blev grymt sugen på att spela det jag med så jag håller på ladda hem spelet sen kan jag roa mig med det ett tag.
Medans spelet laddas hem (tar en evighet) så steker jag upp lite pannkakor som får bli mitt mellanmål.
 
 
 
Det blir nog en bra natt det här! Ska dock inte spela alltför länge för jag måste hinna med massa grejer imorgon innan det är dags att jobba. Men en timme eller två kan jag ge för att få försvinna in i mystikens värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar