Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

söndag 1 december 2013

Första december, första advent


December är redan här! Jag kan knappt fatta att det redan är första advent. Snart är 2013 förbi och jag vet inte om jag hunnit göra nånting vettigt det här året.

Eftersom jag jobbade natt igår och kom hem halv 6 imorse så har jag sovit bort nästan hela söndagen. Tråkigt men väldigt skönt att få sova ut. Jag vaknade halv 4 och då hade solen hunnit gå ner.
Det är dock ingen ursäkt för att inte göra nånting bra under kvällen. Jag tog på hundarna deras reflexhalsband med Orbiloc lamporna och tillsammans gick vi till skogen. När vi gått förbi alla villorna och kom till grusvägen mellan åkrarna så möttes vi av en storm. Det blåste så mycket att jag höll på ramla i diket och jag funderade på om jag verkligen vågade släppa lös hundarna eftersom det fanns risk för att dom blåste iväg i mörkret.
Vi skyndade oss till skogen och när vi väl kom dit så vart det genast mycket lugnare för elljusspåret går bakom ena åsen som gav skydd mot vinden. Helt plötsligt kunde man höra sina egna tankar igen.

Efter en skön promenad så åkte jag till Gamlis och köpte pizza. Fin fin adventsmiddag. Trött som man är orkar man inte ställa sig vid spisen och laga riktig mat utan det fick bli en flottig äcklig pizza.

Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag är lite sugen på att åka och gymma en stund och sedan knega lite i tvättstugan när den är ledig. Jag lär ju vara vaken ett tag så då kan jag lika gärna göra någonting bra.

Jag hoppas alla har en trevlig första advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar