Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

tisdag 25 december 2012

Jul, jul strålande jul


Vad fort det gick... Julen är ju snart över. För någon vecka sedan så kändes det som en evighet kvar sen pang bom var det julafton och nu sitter jag här dagen efter och funderar på om jag verkligen hängde med.

Vi firade jul hos svärmor i år. Tyvärr så vart hon tvungen att jobba på julafton så vi var där den 23 och åt julbord, delade ut julklappar och tittade på uppesittarkväll med Bingo Lotto. En jätte bra kväll trots att vi inte vann på någon av dom 9 lotter vi hade köpt. Nästa år kanske.

Jag är ju lite känd för att bli halvt galen när det är dags att köpa julklappar för jag tycker att det är så himla roligt. Men i år höll jag verkligen igen. Hittade så mycket fint som jag ville ge alla men jag måste hålla i pengarna nu när jag är fattig student. Känner dock att jag lyckades hitta någonting bra åt var och en.
Jimmy fick bli mitt julklappsregns-offer. Han fick 9 klappar av mig. Haha.

Själv fick jag jättebra julklappar. Jag fick ett presentkort på bio, Hunger Games på bluray, en hushållsvåg, en presentask med parfym och body lotion signad Celine Dion och ett nytt headset till datorn. Sen fick jag och Jimmy en jätte fin ljusstake och en jätte fin lykta gemensamt. Jätte fina klappar och jag är så nöjd!
Resten på min ½ meter långa lista kan jag köpa själv.

Igår på julafton åkte vi hem till Eva-Lena och Jerry igen och åt lite rester från julmiddagen och tittade på TV en stund.

Så det var den julen. 364 dagar kvar till nästa. Och jag längtar redan!

God fortsättning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar