Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

tisdag 28 februari 2012

Tisdag

Jag. För ett tag sen...
Den här dagen har inte startat så bra. Igår glömde jag min telefon i Jimmys bil och han har nu åkt till jobbet och här sitter jag utan min älskade Samsung. Jag känner mig handikappad på ett fånigt sätt. Snacka om att man är beroende av sin telefon nu för tiden.
Det som känns jobbigt är dock att jag ska på ett nytt uppdrag från Lärarförmedlarna idag och jag är lite osäker på hur man hittar dit. Hade tänkt köra GPSen i telefon eller så hade jag kunnat ringa om jag inte hittar. Men nu går ju inte det. Jag får skriva ut en karta från hitta.se.

Jag ska vara på ett fritids mellan 11-17 sen efter det ska jag försöka släpa mig till gymmet om jag orkar. Har haft lite huvudvärk till och från och känningar i halsen men idag känns det ganska bra än så länge. *Håller tummarna*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar