Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

söndag 16 oktober 2011

Heldag i Sandviken

Förra veckan åkte jag, Charlie och Payne på en liten roadtrip till Sandviken i Gävle för att hälsa på Signy och hennes familj. Jag var så klart super nervös över att hitta dit som vanligt men jag upptäckte min gps på telefonen så då gick det bra.

Väl där så fick jag äntligen träffa min älsklings Signy och hennes sambo Humi samt deras underbara son Mode. Sötaste lilla killen ever!

Vi tog en promenad ner till en gigantisk sjö där Charlie kastade sig ut i vattnet.
Sen köpte vi mat på AGA-grillen som hade den mest fantastiska hamburgermenyn.
Efter många underbara timmar satte vi oss i bilen igen och rullade hemmåt.

Här är lite bilder från våran dag i Sandviken.

Framme vid sjön.

Signy gosar med Charlie.

Charlie skulle självklart slänga sig i vattnet.

Gosa med matte.

Payne höll sig på lagomt avstånd från vattnet men busade gärna på stranden.

Signy och Mode (han ligger i vagnen)

Charlie i motvind.
Vi kommer absolut åka till Sandviken fler gånger och umgås med Signy, Humi och Mode. Speciellt nu när jag vet att det inte var så farligt att köra dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar