Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

fredag 9 september 2011

Torsdag

Idag hade jag ställt klockan för att orka upp tidigt i helgen då jag jobbar öppning. Det var dock förjävligt att lämna sängen klockan halv 9 imorse. Jag var sjukt trött.

Mikaela och Ingela kom och hämtade mig nån gång innan lunch och sen drog vi på en liten roadtrip till Svenska Kennelklubbens huvudkontor i Stockholm. Mickan skulle lämna lite papper och sen gick vi lös på deras shopping. Jag ville ha typ en av allt men jag köpte en hoodie som det står "Dogs for life" på, en jätte fin och praktisk trimväska att ha alla utställningsprylar i och en super bra hund-jacka. Alltså en jacka åt mig själv som jag har i hund-sammanhang. Skulle aldrig sätta kläder på mina djur.

Efter det övertygade Ingela oss att snurra runt i Spånga i jakt efter en restaurang som gjorde den så kallade Spånga Mackan. Efter lite hjälp från både en vanlig GPS och allas GPS i mobilen så hittade vi restaurangen och alla beställde varsin Spånga Macka. Det var bland det godaste jag någonsin ätit. Det var pizzabröd som dom värmer i ugnen och sen skär dom upp den och fyller brödet med sallad och valfria tillbehör. Jag fick sallad, gurka, tomat, kyckling, ost och currysås i min. Gudomligt gott! Jag älskar pizzabröd men har alltid haft lite svårt för pizza pga tomatsåsen.
Har ni vägarna förbi Spånga så leta upp Spånga Mackan!

Efter Stockholm åkte vi hem till Mikaela och gosade med hundarna och tittade på Skönheten och Odjuret. Jag hann bara se början sen vart jag tvungen att åka till jobbet.
Har precis jobbat 16:00 - 01:00 och börjar bli lite trötter. Hade egentligen bara tid till 20:45 men pga sjuklingar så får man stanna och hjälpa laget. Vi hade grymt kul så det var lugnt.

Nu ska jag bara leta lite rock på iTunes sen äre sängen som gäller.

Cyaz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar