Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

onsdag 15 augusti 2012

Räkfrossa hos Tessie


Igår efter skolan åkte jag hem till Therese för att umgås lite. Vi gick till Willys för att handla middag och var där i typ 3 timmar innan vi kom fram till nått. Det blev räkor, aioli, vitlöksbaugetter, prinsesstårta, cola och choklad. Riktigt bra middag! Vi släpade hem allt till Tessan som var en stjärna i köket och gjorde iordning allt helt själv eftersom jag är bandagerad fortfarande. Sen käkade vi tills vi låg och plågades i matkoma. Då åt vi lite tårta så det blev ännu värre.

Lite senare ringde vi och pratade med Jennifer America Jacobsson på Skype som hade stora nyheter idag! Hon drog ju iväg till USA i våras och har väntat länge på sitt arbetstillstånd och när det äntligen kom var det söka jobb som gällde. Hon meddelade igår att hon fått jobb i en klädbutik som heter Ann Taylor och jag vill bara säga GRATTIS JENNIFER!!!! Än en gång. Du förtjänar verkligen det här jobbet och jag hoppas att du trivs bra! Woop woop!

Efter en lång pratstund med Jennifer blev vi alla 3 bajsnödiga och sa god natt. Jimmy var en ängel och kom och hämtade mig. Love him!

Tack för en skit bra dag Tessan! Vi måste göra det igen snart!
Tack Jennifer för pratstunden! Vi måste göra det också igen snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar