Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

fredag 6 september 2013

Ingen pepparmint på fel ställen tack!


För nån månad sen började jag prenumenera på Glossybox och det är jätte roligt. Jag har lärt mig en hel del och fått prova många riktigt bra produkter.
I en av boxarna fick jag dock den tvålen som ni ser på bilden. Dr. Bronner's Magic Soap. Jag är jätte noga med att läsa igenom all information om allt jag får i boxarna och på den här stod det att det var en helt vanlig tvål för hela kroppen. Så när jag duschade idag så tänkte jag att jag skulle prova denna magiska tvål. Jag är fortfarande lite täppt i näsan så jag kände inte hur starkt den luktade men jag kände en svag doft av pepparmint. Konstig doft på en tvål tänkte jag men körde på ändå.
Efter att jag har tvålat in hela kroppen så börjar det kännas lite konstigt på vissa ställen. Typ som om det drar lite för det blev lite kallt först. Men bara på vissa delar av kroppen. Efter en stund övergår den kalla känslan till att det bränner lite. Det känns typ som jag försökt duscha i tigerbalsam.
Allra värst... blir det så klart på muffen. Ursäkta att jag är öppen och ärlig om allt men det kändes som den skulle brännas bort. Den här tvålen skulle kunna vara ett substitut till vaxning så kändes det. Paniken ökade och det slutade med att jag stod i kallvatten och bad till all världens gudar att det skulle sluta bränna. Tillslut började det avta och det första jag gjorde var att slänga den där skittvålen i soporna. LIVSFARLIG!
Kom ihåg den här bajstvålen allihopa och köp den aldrig!!! Men för livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar