Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

söndag 1 augusti 2010

Tillbaka på jobbet

Imorgon (söndag) är min sista semesterdag men jag fick göra debut idag pga brist på personal. Kul tänkte jag men det var inte alls kul. Dom har gjort sjuka nerdragningar så vi står och jobbar som arslen hela tiden. Oacceptabelt! Varför ska vi jobba underbemannade hela tiden för ett företag som skryter om hur många miljoner dom tjänat men skiter i personaluppmuntran? Jag älskar mina kollegor men högsta hönsen sätter oss verkligen i skiten. Det är så mycket intriger på jobbet att man vill spy. Man går runt och ogillar underbara människor när vi egentligen borde rikta våran ilska mot helt andra personer. Jag försöker tänka att det inte är vårat fel att allt skiter sig utan det är andra som tycker att det vi får stå ut med är vettigt.
Fortsätter det så här kommer jag dra så fort jag kan. Jag har redan börjat kika på andra saker som utbildningar och andra jobb. Vill inte lämna min vänner i sticket men fan vi borde egentligen strejka! Snabbmatsbranschen är den värsta som finns. Alla andra jobb är bättre jag lovar och svär!
Imorgon ska jag skriva ut en ansökan för utbildning på Komvux. Måste kirra några betyg annars kommer jag aldrig komma in nånstans. Sen till hösten kanske jag kan söka min journalistik utbildning och skaffa ett riktigt jobb där man inte blir behandlad som en slav.

5 kommentarer:

  1. *suck* vad jobbigt att vi fort gar underbemmanade. :( trakigt att hora.

    SvaraRadera
  2. Det är värre nu än det var förut...

    SvaraRadera
  3. Menar det! Trodde inte det kunde bli värre men det kunde det verkligen!

    SvaraRadera
  4. *suck* tråkigt. vad ska man göra.

    SvaraRadera