Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

fredag 1 juli 2011

Jäkla förkylning

Det har varit en pina att sova inatt/idag. Först hade jag så jäkla ont i axlarna eftersom jag bränt mig i solen. Sen var det så snuskigt varmt så jag fick sätta fläkten på högsta snurr. Och sen blev jag väckt både av jobbet och av mamma. Tänk jo verry match! Känner mig lite halvt mörbultad just nu.
Jag hade ju tänkt gå på Zumba idag men min fontännäsa gör det inte lätt för mig att andas så det får vänta tills nästa vecka. Måste kunna jobba helgen och sen är jag hellre frisk på semestern!
Så idag blir det förmodligen en lugn dag hemma. Ska göra kycklinggryta och ris till middag och om jag har tur kanske jag lyckas fiska upp någon som är sugen på bio. Finns massa roliga filmer jag vill se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar