Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

måndag 25 juni 2012

Snygging på jobbet

Igår nån gång mitt på dagen så gick jag runt på jobbet och pillade med nånting bak i förberedningen (minns inte vad) och sen gick jag fram för att lämna nånting och per automatik scoutar man lite snabbt vilka som står i kön ifall man känner någon eller om det allmänt finns någon att glo på, och då... får jag syn på.... den vackraste uppenbarelse jag någonsin sett med egna ögon! En ung kvinna står vid kassa två och väntar på sin mat och hon var fanemej den vackraste kvinnan jag någonsin sett live. (Jessica Alba vinner ändå. Men bara lite.) Hon var helt perfekt från topp till tå och såg faktiskt ut att vara snäll också vilket är ovanligt bland snygga tjejer. Dom flesta är ju bitches! Den kommer jag få äta upp.
Jag blev så till mig att jag viskade till dom andra som jobbade att gå förbi och beskåda denna fantastiska varelse som behagade att besöka våran restaurang....okej det lät riktigt nördigt men jag sa åt alla att gå och glutta på henne och vi kom alla överrens om att hon var helt perfekt. Och vi blev alla lite lesbiska en stund... eller det kanske bara var jag. Sjukt avundsjuk blev jag iallafall. Hon var riktigt porn star dancing snygg!
Om du som var på Max igår läser det här, du hade tröja, byxor, skor och brunt hår, så vill jag säga att du är sjuuuukt vacker! Jag skulle döda för att se ut som henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar