Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

torsdag 24 juni 2010

Hell-Week

Det är så mycket jobb just nu så jag har typ inget annat att skriva om.
Igår var det ganska kaos på jobbet. Klockan 12 kom det in några som skulle handla mat åt ett gäng datanördar som hade LAN på nån skola. Samtidigt som dom kom in så kom det typ 7 bilar i våran drive-in och typ 20 personer som skulle käka på resturangen. Jag fick lite halvt panik men datapojkarna sa att dom inte hade brådis så jag försökte få ut den andra maten först men det slutade aldrig komma bilar och folk. Det tog forever att packa maten också eftersom vi bara var 3 personer och alla skulle hinna med sina stationer också. Men vi kämpade och vi överlevde! Woho!
Sen när vi hade stängt så hade vi väldigt mycket att göra. Det kändes som vi hade haft en galen fredag eller lördag för vi hade inte hunnit förbereda nånting. Crazy Night!
När jag kom hem slocknade jag på 3 sekunder. Och nu ska jag vara tillbaka om 2 timmar. Woopie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar