Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

onsdag 4 juli 2012

Usher - Twork it out (live)

För många år sedan när jag var liten och gick i nian så var jag den största Usher lovern i hela världen. Jag hade alla hans skivor och lyssnade aldrig på något annat. Den förälskelsen höll i sig hela gymnasiet och mina klasskompisar skrattade ofta åt hur besatt jag var i denna fantastiska stjärna. Jag tycker fortfarande väldigt mycket om Usher och lyssnar ibland på dom låtarna som loopade i mitt huvud för 8 år sedan. Men även hans nya låtar.

När jag gick första året gymnasiet lät mina föräldrar mig köpa en Usher DVD från cdon.com och lyckan var fulländad. Jag såg den varje kväll när jag gick och la mig. Jag kunde alla live versioner av låtarna. Alla danser. Jag kunde hela skiten utantill. Men min favorit del är när han sjunger låten Twork it out och tar upp en tjej från publiken på scen. JAG VILLE VARA DEN TJEJEN!!! Alla ville vara den tjejen. Hon får presenter och får mysa under hela låten med en av världens bästa RnB sångare och han kysser henne. Den kyssen är så epic! Jag blir fortfarande till mig när jag ser den.

Twork it out är en av mina favoritlåtar med Usher. So sexy I could die! Lyssna gärna på studioversionen för han har så sjukt sexig röst.
Annars kommer live versionen med lyllo-bruttan här.
Jag ska leta upp den DVDn i filmhyllan direkt och lägga mig i sängen och njuta.

Enjoy!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar