Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

måndag 11 mars 2013

Hundutställning i Strängnäs

Naima sommaren 2012
I helgen var det full fart. Jag var i Strängnäs både lördag och söndag på hundutställning. På lördagen gjorde jag min första elevtjänstgöring som ringsekreterare. Det var jätte spännande och jag lärde mig hur mycket som helst. Tack till Viktoria och Daniel som var mina mentorer i lördags.

Söndag åkte vi tillbaka men denna gången för att delta på utställningen. Vi var där tidigt och fick vänta en evighet innan det var våran tur. Tyvärr var Naima inte alls på hugget denna dag utan var väldigt slö i ringen och fick då en del nedslag på rörelser. Hon fick ett Very Good av domaren men med en ganska fin kritik. Förutom rörelserna.

Så nu ska jag försöka jobba på det. Hur nu det ska gå till det har jag ingen aning om men på nått sätt ska det gå. Hon ska bli en raket i ringen!

Det var i varje fall en jätte trevlig helg och jag vill ge ett stort grattis till alla som vann fina priser.
Nästa utställning blir i slutet på månaden och den är också inomhus så nu ska vi försöka träna på lite action inomhus tills dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar