Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

tisdag 29 december 2009

Promenad

När jag gick och la mig igår ställde jag klockan på 1 för att hinna ut med Charlie på en ordentlig promenad innan jobbet. Klockan halv 10 vaknade jag och kände mig hur pigg som helst. Så vi gick ut med en gång.
Självklart gick vi upp till Röbo vilket är våran favoritrunda. Det var så jäkla härligt väder ute. Sol, vindstilla och precis lagomt kallt. Jag klädde på mig perfekt!
Det var ganska mycket folk ute. Många som promenerade och en hel del barnvagnar och pappor som drog sina små i pulkor. Mötte även flera stycken som var ute och åkte längdskidor. Dom har gjort massa spår runt hela Röbo. Det verkade faktiskt lite mysigt. Undra om man ska skaffa sig ett par längdskidor?
Mitt i spåret mötte vi ett trevligt äldre par som var hundvakt åt en liten terrier som hette Zorro. Dom frågade om hundarna fick hälsa och jag säger aldrig nej till det. Charlie vart helt överlycklig och ville tokbusa med den andra hunden men vi traskade vidare så han fick nöja sig med matten.
Promenaden var helt underbar och jag vill nästan gå ut igen. Nu har Charlie fått mat och vatten och ligger här i soffan brevid mig och myser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar