Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

söndag 9 januari 2011

Chance flyttar ut


Då var det bestämt. Chance kommer flytta till Kalmar och hem till Lotta igen som hade honom innan han kom hit. Anledningen är att han har blivit väldigt mycket bråkigare mot Charlie senaste tiden och när det väl händer så hoppar lill-katten emellan och vi vill inte riskera att det händer henne nånting.
Så om några veckor flyttar silver pojken ut. Det ska bli både skönt och jätte tråkigt! Han är en riktigt fin hund med en vilja av stål men han passar nog inte in i just våran familj. Han kommer få det helt underbart bra i Lottas gigantiska hus med stor tomt att springa på och som sällskap får han vackra Isa som redan bor där. Det blir nog hur bra som helst och sen kan jag börja planera att köpa en valp istället.
Jag kommer självklart sakna honom och våra dagliga bråk men han kommer få det bättre hos henne. Och vi kommer träffas då och då när det är utställningar och semester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar