Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

torsdag 13 januari 2011

Oj oj

Nu har det hänt så mycket och jag har inte hunnit skriva trots att jag varit ledig. Jag kan ge er en kortis version.
Jag var på Zumba i tisdags. Jätte roligt. Stora hallen var helt smockad med folk. Man kunde knappt lyfta armen utan att slå ut en tand på nån.
Sen har jag haft filmkväll 3 kvällar i rad nu. Först med Stina och Frida, sen med Emma i tisdags och igår var jag hemma hos Mikaela. Alla 3 var super mysiga och roliga.
Igår köpte jag nya skor. Fake Uggs på Skopunkten för 99:-. Mjuka och sköna!
Hundarna har problem med magarna båda två. Jippie. Charlie bajsar blod igen och ur Chance kommer det ingenting. Vad gör man?
Ikväll blir det Aerobic Dance för första gången. Min kollega Jelena sa att det var roligt så då måste man ju prova. Sen efter passet ska jag mysa med min gubbe innan han åker till jobbet. Det är hans sista natt sen är han ledig hela helgen. Och jag jobbar. Ja...!
Nu ska jag fixa lite käk och spela wow! Oh yes! I am a nerd!

Cyaz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar