Hej och Välkommen till min blogg! Elin heter jag och bor i Uppsala tillsammans med min sambo, Jimmy. Våran lilla familj består av våra två katter Liten och Morran och våra två långhåriga collies Lexie och Blaze samt en död kaktus. Mitt drömjobb är att få jobba som författare på heltid men fram tills den drömmen slår in jobbar jag i en butik på Arlanda. Mitt största fritidsintresse är mina hundar. Vi åker mycket på hundutställningar och tränar lydnad, spår, agility, rallylydnad och vallning. Förutom hundintresset så gillar jag att skriva böcker, kolla på film, gå på bio, träna på gym och umgås med alla mina underbara kompisar. Min blogg handlar om det käraste jag har, mig själv. Mina åsikter, mina upplevelser, min humor och mig. Hoppas ni tycker om den.


Welcome to my Life!

söndag 14 mars 2010

Grattis Anna!


Igår var det äntligen dags för Melodifestivalfinalen och tack vare min pain in the ass flunsa fick jag se den. It was ment to be! Som ni kanske såg tidigare så hejjade jag på Sveriges svar på Jacob Black (twilight, new moon, varulven you know) Erik Saade. Jag hörde hans låt för första gången igår och jag blev kär direkt.
Manboy Manboy you can call me Manboy!
Shit vilken härlig låt! Lite töntig men jävligt rolig att sjunga med i och dansa till. Det är en sån låt vi måste skicka till ESC. Jag är glad att alla svenskar har fattat att vi kan inte skicka en gammal tant som var bra för många år sedan t.ex Carola, Charlotte, Malena osv osv...listan är lång. Nej vi måste göra som länderna som vinner och skicka en duktig ungdom som kan porra sig lite och sjunga en låt som alla kommer ihåg. Manboy hade varit perfekt. Vem hade INTE blivit kär i Erik Saade och vem kan inte sjunga med i den låten?
Men nu blev det iallafall Anna och ja hon är ung åtminstone. Hon hade en mysig låt och var väldigt söt med sin stora blanka gitarr. Vi får väl se hur det går. Klart jag hejjar på Sverige men jag är inte helt övertygad om att Annas låt är den som kan ta hem hela tjottaballongen.
Men grattis ändå Anna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar